АПЛ, 17-й тур

Арсенал – Брайтон – 2:0

Голи: Жезус, 53,

Брентфорд – Астон Вілла – 1:2

Голи: Льюїс-Поттер, 45 – Морено, 78, Воткінс, 85

Вилучення: Бен Мі, 71, Камара, 90+7

Вест Хем – Вулверхемптон – 3:0

Голи: Кудус, 22, 32, Боуен, 74

Зінченко з'явився у стартовому складі на матч проти Брайтона. "Каноніри" розпочали досить активно, а от команда гостей на початку гри лише оборонялася. Арсенал вийшов вперед уже по перерві: після кутового Ван Гекі невдало зіграв головою, але Жезус із кількох метрів перевів у ворота.

Підопічні Де Дзербі хапалися за м'яч, та створити небезпеку ніяк не вдавалося. Натомість господарі декілька разів змусили понервувати воротаря гостей. Під завісу гри гол Гаверца поставив крапку в поєдинку. Зінченко відправився на заміну на 3-й компенсованій хвилині.

У іншому матчі Астон Вілла обіграла Брентфорд. Єгор Ярмолюк розпочав гру в запасі. "Леви" більше контролювала м'яч, однак господарі хапалися за будь-які можливості забити. Ще на старті Дамсгорд спробував переграти Мартінеса, але кіпер впорався з цим. В останню хвилину першого тайму Льюїс-Поттер довів бажане до кінця, підібравши м'яч у карному майданчику та відправивши його в сітку воріт.

По перерві Бен Мі покинув поле за те, що збив суперника грубим порушенням. Під завісу поєдинку гостям вдалося не просто відігратися, а й вийти вперед: спочатку Морено переграв голкіпера, а потім Воткінс головою відправив шкіряного у ворота. На 88-й хвилині з'явився український півзахисник "бджіл" Єгор Ярмолюк. В компенсований час пряму червону отримав також Камара. Арбітр зафіксував перемогу Астон Вілли з рахунком 2:1.

Арсенал опинився на першому місці АПЛ, маючи в активі 39 очок. Нижче розташувалися Астон Вілла (38) та Ліверпуль (37).