Ла Ліга. 16-й тур

Атлетік – Атлетіко – 2:0

Голи: Гурусета, 51, Вільямс, 61

В одному з найцікавіших матчів туру в Прімері зустрічались представники верхньої частини турнірної таблиці – Атлетік з Більбао та мадридський Атлетіко.

Атлетіко прибив Лаціо у матчі лідерів, Селтік грюкнув дверима – Ліга чемпіонів

В першому таймі гості більше володіли м'ячем, але гостріше діяли саме баски. Особливо виділялись Іньякі та Ніко Вільямс. Брати на 36 хвилині організували пенальті, який не забив Сансет. На 41 хвилині Ніко міг відкривати рахунок, завадила стійка воріт. В першому таймі Атлетік настворював моментів на 1,70 Xg, але ворота суперників так і залишились сухими.

А от в другій частині гри доля все ж посміхнулась команді з Більбао. Іньякі змістився в штрафний майданчик і зіграв назад на Сансета. Той віддав на лінію воротарської, а Гурусета звідти пробив зльоту точно в лівий кут! 1:0.

На 64 хвилині забитий м'яч нарешті оформив Ніко Вільямс, подвоївши перевагу своєї команди. Він прийняв м'яч на краю штрафного майданчика, хитнув Ермосо та Вітселя, після чого шикарним ударом закрутив його точно у ліву "дев'ятку". Стрибок Облака врятувати не зміг.

На 83 хвилині "матрацники" мали можливість відквитати один м'яч. Льоренте завдавав небезпечного удару, але Сімон зумів парирувати постріл.

У підсумку – впевнена перемога Атлетіка. Баски продовжують боротись за топ-4, посідаючи поки 5-у сходинку. Атлетіко не зміг відірватись від Барселони та має в активі 34 очки, займаючи третє місце.