Брюгге не планує повертати українського нападника Романа Яремчук цієї зими. Про це повідомляє бельгійське видання Het Nieuwsblad, яке заперило інформацію журналіста Дієго Піко. Він раніше заявляв, що українець розчарував іспанську команду і та достроково розірве його орендну угоду.

Наразі Валенсія не розглядає припинення співпраці з Яремчуком. Бельгійська команда не отримувала подібних запитів.

Сам українець теж не має наміру повертатися в Брюгге. Нападник та його сім’я почуваються у Валенсії як вдома, у них приємні умови для життя, в тому числі кліматичні. Ще один плюс в регіоні чисельна українська громада.

Але головною складовою для Яремчука є спортивна. Йому потрібно регулярно грати, щоб повернутися до основного складу збірної України. У Валенсії футболіст має шанс отримувати більше ігрової практики.

Головний тренер «кажанів» Рубен Бараха навіть розглядає можливість випустити Яремчука у стартовому складі проти Барселони, яка пройде сьогодні, 16 грудня, о 22:00.

Нагадаємо, що українець став гравцем Валенсії на правах оренди. Його угода розрахована до літа 2024 року. У складі іспанської команди Яремчук відзначився одним голом.