Клубний чемпіонат світу. 1/8 фіналу

Аль-Іттіхад – Окленд Сіті – 3:0

Голи: Ромарінью, 29, Канте, 34, Бензема, 40

У стартовому поєдинку Клубного чемпіонату світу зустрілися саудівський Аль-Іттіхад із володарем "Золотого м'яча" у складі та представник Нової Зеландії Окленд Сіті.

Номінальні гості не протрималися і стартові півгодини. Ромарінью не без допомоги рикошету ударом з лінії штрафного майданчика по центру відправив м'яч у сітку воріт новозеландців.

Через 5 хвилин екс-гравець Челсі Канте знову майже з лінії карного майданчика, але тепер трохи правіше від центру воріт, на добиванні класно з льоту спіймав снаряд і відправив його між захиниками і повз голкіпера в ближній кут.

Під кінець першого тайму володар "Золотого м'яча" і колишній нападник Реала Бензема результативно завершив круту комбінацію саудівського клубу. Гравці Аль-Іттіхада транзитом перед карним майданчиком новозеландців доставили м'яч на правий фланг. А вже звідти Аль Шанкіті викотив майже на порожні ворота французу. Останній не схибив, зробивши рахунок 3:0.

Відтак перемога клубу із Саудівської Аравії, який виходить у чвертьфінал Клубного чемпіонату світу. І в наступному раунді Аль-Іттіхад зустрінеться із єгипетським Аль-Ахлі.

Нагадаємо, що також у КЧС беруть участь Манчестер Сіті та бразильський Флуміненсе, які стартують уже із півфінальних матчів. А от в 1/4 фіналу очним поєдинком розпочнуть свій шлях мексиканський клуб Леон та японський – Урава.