"Обидві команди змінилися, але ми пережили дуже багато метаморфоз за останні два місяці, і Порту виріс у своїй грі. Вони дуже добре зіграли на виїзді проти Барселони. Дуже цікаве протистояння двох команд у грі, схожій на фінал.

Ми досягли нашої головної мети – залишитися в Європі, але ми дуже амбітні і хочемо досягти ще більшого. Порту – дуже стабільна команда, яку складно обіграти і яка дуже організована. Ані нам, ані їм це буде нелегко. Думаю, це буде найскладніша гра для обох команд. Спробуємо бути самими собою, але не наївними.

Не всі готові на 100%. Ми можемо щось змінити. Коноплі немає, і після останньої гри у деяких гравців виникли проблеми. Важко підготуватись. Подивимося. У мене є ще один день, щоб ухвалити рішення. Такі ігри вимагають 100-відсоткової концентрації для досягнення гарного результату.

Як я вже сказав, ми багато чого змінили за останні кілька місяців, і команда відреагувала дуже добре, і я дуже задоволений. Сила – це команда, команда робить людей, а не навпаки, ми разом атакуємо та разом захищаємось. Це завжди цілісна історія. Я сподіваюся, мої гравці виявлять гордість, сміливість та зроблять все, щоб перемогти", – цитує Пушіча A Bola.

Нагадаємо, зараз у Шахтаря і Порту однакова кількість очок – по 9. Однак у "драконів" краща різниця забитих і пропущених м'ячів. Для виходу у плей-офф ЛЧ команді Консейсау достатньо нічиєї, Шахтар влаштує лише перемога. Поєдинок відбудеться вже завтра, 13 грудня. Старт о 22:00.