УПЛ. 17-й тур

Полісся – СК Дніпро-1 – 1:1

Голи: Тейлор, 62 – Філіппов, 49

Уже в дебюті поєдинку Козак міг виводити житомирян вперед – вінгер небезпечно пробивав з меж штрафного, але Кінарейкін прочитав намір опонента і зберіг свої ворота сухими.

"Спортклубівці" відповіли перспективним моментом Рубчинського, якого вивів на тет-а-тет з Бойком Філіппов. Однак голкіпер Полісся виявився переможцем цієї дуелі.

Рахунок вдалося відкрити аж по перерві. Адамюк на межі штрафного прострілив на Філіппова, а той ударом низом вивів СК Дніпро-1 вперед. Шостий гол форварда дніпрян у цьому сезоні УПЛ. Зараз Філіппов іде третім у бомбардирських перегонах чемпіонату України – попереду лише Буяльський і Ванат.

Доволі швидко Полісся відновило паритет. Після помилки Сарапія в центрі поля м'ячем заволодів Лукас Тейлор. Екс-гравець Шахтаря помчав до воріт, корпусом виграв силову боротьбу у Сватка і пробив повз голкіпера "спорклубівців".

На 76-й хвилині Шастала збили у карній зоні – житомиряни вимагали пенальті. Але після перегляду VAR Микола Балакін вирішив не призначати 11-метровий.

1:1 – СК Дніпро-1 і Полісся поділили очки. Таким чином підопічні Юрія Максимова наразі одноосібно очолюють турнірну таблицю УПЛ (34 залікові бали). Однак Кривбас, який йде другим (33 пункти), ще не зіграв свій поєдинок 17-го туру. Житомиряни розташувалися на третьому щаблі (32 очки).