Кубок Іспанії. 1/32

Оріуела – Жирона – 2:5

Голи: Мендінуета, 27, Букер, 45+3 – Торре, 7, Стуані, 66, 74, Порту, 82, Фернандес, 88

Наставник каталонців вирішив не турбувати більшість основних гравців матчем проти аутсайдера із четвертого за силою дивізіону Іспанії. Тому Артем Довбик взагалі не потрапив у заявку на матч, а Віктор Циганков та інші гравці основи опинились у запасі.

Матч розпочався за сценарієм фаворитів. Торре вже на 7-й хвилині зробив натяк на легку перемогу, однак план Мічела Санчеса провалився. Оріуела несподівано огризнулась кількома небезпечними моментами, а далі зрівняла і навіть вирвалась вперед перед свистком на перерву. Усі два голи "скорпіони" забили після розіграшу стандартів.

У другій половині тренер Жирони випустив на поле іменитіших Савіо, Гутьєрреса, Коуту і зміг перевернути гру. В Оріуели джокерів на лавці не знайшлося, крім хіба що Хуанмі Кальєхона – брата-близнюка екс-зірки Реала та Наполі.

Ветеран Стуані відновив паритет на табло на 66-й, а невдовзі знову повернув перевагу для гостей дублем. Порту остаточно зняв питання щодо переможця на 82-й і тільки тоді Мічел дав можливість Циганкову розім'ятись на газоні. За кілька миттєвостей після виходу на поле Віктор ледь не відзначився голом. Відскок після пострілу українця підхопив Фернандес і зафіксував остаточний рахунок – 5:2.

Жирона пробилась до 1/16 Кубка Іспанії!