УПЛ, Тур 3

Динамо – Металіст 1925 – 4:2

Голи: Волошин, 11, 22, Ванат, 34, Дячук, 90 – Дмитренко, 30, Ременюк, 71

Вилучення: Бичек, 41 (друга жовта)

Як і в попередньому матчі з Рухом, кияни швидко відкрили рахунок. Вже на 11 хвилині Буяльський класним пасом із центра поля вивів Волошина з правого флангу на побачення із Сидоренком. Назар відправив м'яч під голкіпером у ближній кут і відкрив рахунок у матчі.

Рівно через 11 хвилин Волошин оформив дубль. Буяльський класно відкинув Шапаренку, який в дотик пробив із півкола штрафного майданчика у правий нижній кут. Сидоренко з ударом впорався, але першим на добиванні виявився вінгер Динамо.

Металіст 1925 відповів голом у виконання Дмитренка. Габелок класно закинув з правого флангу на дальну стійку, де нападник гостей випередив захисників і в дотик відправив м'яч у протихід Нещерету.

Кияни швидко відповіли голом Ваната. Захисники гостей загубили Владислава на ближній стійці під час кутового. Нападник Динамо просто розстріляв ворота Сидоренка.

А під кінець тайму Бичек грубо зіграв проти Буяльського і побачив перед собою другу жовту картку.

У другому таймі харків'яни у меншості зуміли відквитати один м'яч. Ременюк вискочив на побачення з Нещеретом, який вийшов за межі штрафного майданчика. Відтак гравець Металіста 1925 просто оббіг голіпера Динамо і відправив м'яч у порожні ворота.

Крапку в матчі поставив Дячук.

У підсумку перемога киян 4:2. Динамо набирає 25 очок і піднімається на 5 місце в турнірній таблиці УПЛ. Металіст 1925 залишається одинадцятим з 15 балами.