З молотка пішло розкішне майно зіркового екс-футболіста в заможному районі Альфавіль. Зробити це його змусили у судовому порядку через боргову яму, в яку Кафу поступово скотився після завершення футбольної кар'єри.

Екс-захисник Роми та Мілана намагався зупинити аукціон, стверджуючи, що особняк із шістьма спальнями був його основною резиденцією. І як сімейне майно його не можна було вилучати, згідно із законодавством Бразилії. Його адвокати стверджували, що виплата боргів, які Кафу накопичив, була гарантована іншою власністю знаменитості. Однак суд відхилив ці аргументи, повідомляє The Sun.

Розкішний будинок Кафу має власний ліфт, басейн, приватний кінотеатр. На території розташоване футбольне поле. Вартість особняка – близько 6,5 мільйонів фунтів стерлінгів. Однак його продали лише за 4 мільйони. Раніше через суд у Кафу вже конфісковали п’ять об’єктів нерухомості через фінансові борги.

Дворазовий чемпіон світу стверджує, що його грошові труднощі почалися після того, як він спробував допомогти бізнесмену з Сан-Паулу, імені якого не називає. "Я довірив йому свою репутацію, позичив йому деякі речі, і у підсумку це призвело до боргу, який накопичується, мов снігова куля", – каже Кафу.