В матчі португальського чемпіонату між Арукою та Боавіштою трапилась курйозна ситуація за участі українського захисника Богдана Мілованова.

На 48-ій хвилині матчу футболіст впав на газон через пошкодження. Арбітр Тіаго Мартінш замість того, щоб дозволити лікарям надати медичну допомогу, продовжив гру. В той час Боавішта проводила свою атаку якраз через фланг Мілованова, і футболіст підвівся на ноги, щоб зупинити суперника. Коли м’яч від українця вийшов за межі поля, той знову присів сигналізуючи про травму. Арбітр натомість підбіг до гравця та показав йому жовту картку. Вона стала для Мілованова другою – це вилучення з поля на 49-ій хвилині гри.

Апеляції гравців Аруки користі не принесли, матч продовжився вже в нерівних складах. Але це не завадило господарям впевнено виграти 4:0 та набрати три очки. Попри здобуту перемогу, Арука залишається на останньому місці в чемпіонаті. В їхньому активі 9 залікових балів.

Богдан Мілованов уродженець Луганська, але з 5-ти років проживає в Іспанії, де й розпочав футбольну кар'єру. В чемпіонат Португалії переїхав в 2022 році. Має досвід виступів за молодіжну збірну України: в футболці синьо-жовтих провів сім поєдинків.