"Арбітр дав двом нашим футболістам по жовтій картці за нібито удар ліктем. Але не їхньому капітану (Степаненку - прим.) за помилку, яку я робив 25 разів у кар’єрі та отримав 25 карток. А у випадку з Янссеном вважаю, що там пенальті, так (коли був контакт з Бондарем на 54-й хвилині - прим.). Вони також грали рукою у штрафному під час кутового.

Хто працював на ВАР? Мені досі цікаво, що вони бачать. Скажіть? Не хочу приділяти цьому велику увагу, але ми говоримо людину. Хто стоїть за цим екраном? Чи достатньо вони компетентні? Чи розуміють футбол? Ми програли не через них, але час від часу в мене виникає таке питання. Що ми повинні ще зробити? Скасувати ВАР?", – цитує ван Боммеля видання GVA.

Нагадаємо, що Шахтар мінімально переміг Антверпен з рахунком 1:0 у матчі 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів. І в підсумку "гірники" вже гарантували собі єврокубкову весну. А також в заключному турі боротимуться із Порту за вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. В обох команд по 9 очок. Лідирує у квартеті Н Барселона – 12 балів. Антверпен залишається без залікових пунктів.