"Показова історія Шапаренка, який був у вогні і зацікавив Інтер прямо перед розривом хрестів у грі проти Фенербахче. І у такому випадку Інтер відмовляється від трансферу Миколи з двох причин: гравець не буде доступним прямо зараз; невідомо, яким він повернеться після відновлення і наскільки сильно збільшиться частота його травматизму.

Та історія доводить, що такі рішення мають сенс. Микола ніяк не може увійти в ігровий ритм після річного відновлення. Спочатку була травма сухожилля, зараз знову невідоме ушкодження (скоріш за все, м'язове), яке не дозволило йому зіграти з Рухом.

Порвати хрести завжди означає прийняти виклик. Невідомо як зреагує твій організм, які травми будуть спіткати, та якою буде ситуація загалом. Можеш, як умовний Довбик, не помічати навантажень, а можеш, як Шапаренко, довго шукати ритм та потерпати від травм. Топ-клуби обирають не грати у такі лотереї", – написав Бабелюк у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, Микола пропустив більшу частину минулого сезону через травму хрестів, тоді він зіграв лише у 12-ти поєдинках та відзначився двома асистами. У поточній кампанії Шапаренко провів за киян 10 матчів, в яких відзначився голом та асистом. Перед поєдинком з Рухом Олександр Шовковський повідомив, що у півзахисника знову пошкодження.