Ліга 1. Тринадцятий тур

ПСЖ – Монако – 5:2

Голи: Рамуш, 18, Мбаппе, 39 (п), Дембеле, 70, Вітінья, 72, Коло Муані, 90+7 – Мінаміно, 22, Балогун, 75

На старті дуелі господарі вийшли вперед. Усман Дембеле з меж штрафного розстрілював ворота суперників – воротар Монако ловив м'яч, але не зміг зафіксувати його в руках. На добиванні вдало зіграв Гонсало Рамуш – 1:0.

Відповідь Монако не забарилася. За лічені хвилини помилився Доннарумма. Голкіпер парижан вибив м'яч просто в ноги Мінаміно. Японець шансу не змарнував і відновив паритет у поєдинку. А кривдникові збірної України довелося вибачатися перед партнерами за грубу помилку.

Однак на перерву пішли таки за переваги ПСЖ. Оборонець гостей Магасса "привіз" пенальті у свої ворота, сфоливши на Дембеле. Вирок арбітра виконав Мбаппе. Чотирнадцятий гол французької зірки у цьому сезоні Ліги 1. Кіліан очолює список найкращих бомбардирів у поточній кампанії.

Початок другого тайму видався доволі спокійним, але наприкінці поєдинку команди влаштували гольову перестрілку, забивши 3 м'ячі за 6 хвилин. Спершу відзначилися Дембеле і Вітінья. А Монако дуже швидко відповів голом Балогуна. Буквально на останніх секундах Коло Муані довів рахунок до розгромного 5:2.

Підопічні Луїса Енріке продовжують очолювати Лігу 1, маючи в активі 30 залікових балів. Монако розташувався на третій позиції (24 очки).