Перша ліга. Тур 18

Карпати – Нива Т – 3:0

Гол: Картушов, 65, Невес, 78, Чачуа, 89

Вилучення: Танчак, 84

Карпати на переможній ноті завершили осінній етап Першої ліги. У заключному турі львів'яни впевнено розібралися із тернопільською Нивою.

У першому турі господарі тричі могли відкривати рахунок. Однак голкіпер гостей Максим Миханів творив дива на лінії воріт. Або ж йому на допомогу ставав каркас воріт.

А от у середині першого тайму Єгор Картушов уже не залишив шансів капітану Ниви. Гравець Карпат круто перекинув стінку після удару зі штрафного перед правим кутом карного майданчика. Миханів тільки поглядом проводив м'яч.

А через 13 хвилин Максим Чех скористався помилкою голкіпера Ниви, відкотив Невесу і бразилець елегантно розібрався з воротарем, вийшовши майже на побачення знову з правого флангу та перекинувши Миханіва.

У кінці гри пряму червону картку перед собою побачив Василь Танчак. Після цього крапку поставив Чачуа, скориставшись метушнею в штрафному майданчику Ниви.

Відтак Карпати перемогли з рахунком 3:0. І завершили перший етап Першої ліги в групі А на одноосібному першому місці в турнірній таблиці. Львів'яни набрали 45 очок і аж на 14 випередили другий Епіцентр. У підсумку "леви" очолили чемпіонську групу і вже навесні будуть боротися за путівку в елітний дивізіон – УПЛ.