Наший нападник, що зараз виступає за іспанську Валенсію, Роман Яремчук достатньо агресивно відреагував на повідомлення видання Marca щодо його адаптації в іспанському клубі. Зокрема, у Instagram видання Tribuna форвард вступив у суперечку з читачами щодо його статусу в складі "кажанів".

На початкову інформацію від Marca, що в українця виникли проблеми, Роман Яремчук відповів запитанням: "Що за дурниці ви пишете?". Не це уболівальник запитав: "Ти хочеш сказати, що адаптувався?".

Після цього Роман Яремчук написав: "Якщо я граю погано, це не значить, що в мене проблеми в колективі, ніколи таких не було… Вже просто напишіть: "Яремчук – дно". На жаль, це все, що ви можете зробити".

А в кінці нападник збірної України нагадав читачам і фанам, що потрібно зважати на те, що пропонують вам медіа. "Такі люди створюють фейки і складається погане враження про людину. Слідкуйте, що ви читаєте", – написав Роман Яремчук.

Нагадаємо, що в ЗМІ з'явилася інформація, нібито Валенсія хоче достроково завршити орендну угоду і повернути українського нападника в Брюгге. З бельгійським клубом у Романа Яремчука чинний контракт до літа 2026 року.