Нагадаємо, у тому поєдинку Аргентина мінімально обіграла Бразилію (1:0). Матч розпочався на пів години пізніше, ніж було заплановано, через заворушення на трибунах.

Капітан "альбіселесте" відреагував на дії бразильської поліції, яка кийками вгамовувала фанатів. "Ми бачили, як вони били людей. На трибунах були сім'ї гравців. Ти думаєш про рідних та людей, які насправді не знають, що відбувається, і тому ти більше зосереджений на цьому, ніж на грі, яка в цей момент є другорядною.

Ми пішли з поля, тому що це був спосіб трохи заспокоїти все. Ми були там і знизу мало що могли зробити. Бачили, як поліція вдарила хлопця і відкинула його назад... Могло статися нещастя. Коли все трохи заспокоїлося, ми вирішили повернутися на поле", – наводить слова суперзірки La nacion.

Також Ліонель написав на своїй сторінці в Instagram: "Ця команда продовжує творити історію… Велика перемога на Маракані буде заплямована репресіями проти аргентинців знову в Бразилії. Це не можна терпіти, це божевілля, і ми маємо з цим покінчити негайно!"