Долю матчу вирішив єдиний гол на 63-й хвилині у виконанні Ніколаса Отаменді, йому асистував Джованні Ло Чельсо. Для Бразилії ця поразка стала вже третьою поспіль у кваліфікації. До слова, з 81-ї хвилини "селесао" догравали матч у меншості – пряму червону отримав Жоелінтон.

Однак поєдинок запам'ятався насамперед кривавим інцидентом на трибунах. Вже під час виконання національних гімнів вболівальники з протилежних таборів не змогли стримати ненависті один до одного та розпочали бійку. Дехто відривав стільці та ними гамселив опонентів. Найбільш активних учасників бразильська поліція вгамовувала кийками.

Капітан бразильців Маркіньйос і футболісти збірної Аргентини спробували загасити полум'я на трибунах, однак це їм не вдавалося. Зокрема, дуже активно діяв воротар "альбіселесте" Еміліано Мартінес. Він навіть намагався видертися до вболівальників.

Згодом емоції перекинулися на футбольне поле. В одному епізоді Мессі схопив за шию Родріго та щось агресивно доводив супернику. Згодом з'ясувалося, що бразилець назвав аргентинців сцикунами. А Лео парирував, що вони не сцикуни, а чемпіони світу.