"На мою думку, чистий пенальті! Я впевнений, якби такий момент був біля наших воріт, арбітр, не замислюючись, призначив би пенальті. Насторожує все це в контексті слів Чеферіна. Але, чекайте, УЄФА це ж незалежна організація?! Як такі тези можна говорити перед матчем?! Для мене це нонсенс.

Арбітр загалом відпрацював нормально, але в ключовому моменті матчу він побоявся навіть переглянути повтор. Як колись сказав Вася Кобін: "Йому не вистачило яєць, щоб поставити пенальті". Мудрик був першим на мʼячі, контакт був, що б там не розказував цей лисий щур Спаллетті. Він вже висловився щодо росії – компліменти, спорт для нього поза війною. Просто лисий шарлатан", – сказав Федецький у коментарі для УПЛ-ТБ.

Нагадаємо, Україна розписала нічию з Італією (0:0) у заключному турі групового етапу відбору на Євро-2024 та не змогла вийти з групи. Наприкінці матчу хавбек італійців Браян Крістанте необачно зіграв у своєму штрафному майданчику проти Михайла Мудрика. Однак рефері зустрічі Хесус Хіль Мансано не призначив одинадцятиметровий удар.