Ліга чемпіонів. Груповий етап. Тур 4

Група В

Арсенал – Севілья – 2:0

Голи: Троссар, 29, Сака, 64

ПСВ – Ланс – 1:0

Гол: де Йонг, 12

Група D

Зальцбург – Інтер – 0:1

Гол: Мартінес, 86 (пен.)

Арсенал у першому таймі контролював мʼяч та активно тероризував суперника атаками. Одна з них завершилася голом на 29 хвилині. Сака зробив прострільну передачу на Троссара, який переправив мʼяч у ворота. А ось у Севільї жодного удару в площину воріт.

На старті другого тайму Артета випустив на поле Зінченка замість Томіясу. Українець мав свій шанс відзначитися. Зінченко підхопив мʼяч та з лінії штрафного вистрілив по воротах – голкіпер парирував. Натомість Сака до асиста у свій актив додав ще й гол. Статистика Зінченка у цьому матчі: два відбори мʼяча, 81% точних передач, три виграні наземні дуелі й одна повітряна, вісім втрат мʼяча зароблений фол, а очікувані голи – 0,06.

У паралельному матчі групи ПСВ приймав Ланс. Господарі вийшли вперед на 12 хвилині завдяки влучному удару де Йонга. Більше команди не забивали.

Натомість Інтер приїхав в гості до Зальцбурга. Обидві команди створювали небезпеку біля воріт суперника. Варто відзначити момент Бастоні, який головою переправляв мʼяч у ворота, проте забракло точності. Зоммеру довелося рятувати Інтер після того, як Конате обіграв захисників та пробивав у лівий кут. Лише на 86 хвилині Мартінес реалізував пенальті, який призначили за гру рукою від Бідструпа, та приніс перемогу гостям.