Неперевершена Ванда продовжує спокушати своїми світлинами. Красуня поділилася фото з чергових зйомок у Стамбулі, де був присутній і Мауро Ікарді. Вона була одягнена у вишукану чорну сукню, яка підкреслила бюст блогерки та засвітила її спину.

Коханий Нари у класичному костюмі та білій сорочці до спільного фото не долучився. Під серією знімків краля написала: "Мій партнер зі зйомок – наймиліший, щасливий мій Мауро Ікарді".

Фоловери також залишили кілька цікавих коментарів: "Приємно, що у вас спільні проєкти", "Мауро хороший батько і чоловік, не руйнуйте свій шлюб", "Ванда та Мауро сяють яскраво, як діаманти разом. Вони такі ідеальні".

Ванда Нара та Мауро Ікарді побралися у 2014 році. Блогерка виховує двох доньок від футболіста і трьох синів від попереднього шлюбу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Ванди виявили лейкемію. Сама зірка зізналася, що продовжує дотримуватися свого ритму життя та доводити, що вона непереможна. Однак заявила, що досі не отримала остаточного висновку медиків щодо підозри на лейкемію.