Після мінімальної перемоги у виїзному матчі над Фулхемом (1:0) манкуніанців помітили у розкішному лондонському ресторані MNKY HSE. Пильні відвідувачі побачили в дорогому закладі Рафаеля Варана, Бруну Фернандеша, Мейсона Маунта, Харрі Магуайра, Антоні Марсьяля та Андре Онана повідомляє The Sun.

Свідки відпочинку футболістів навіть зафіксували час, коли гравці перебували у ресторані. "Червоні дияволи" зайшли у заклад о 21:45, а покинули його о 23:30. Також відвідувачі помітили, які наїдки замовляли гравці МЮ. Зокрема, футболісти смакували страву з ікри, омарів та устриць вартістю 1100 євро.

Прикметно, що вечерю вирішив пропустити Маркус Рашфорд. Вочевидь, він зробив висновки після нещодавнього скандалу. У ЗМІ з'явилася інформація про гучну вечірку на честь Дня народження форварда, яка тривала далеко за північ. Рашфорд накликав цим вчинком гнів фанатів, адже перед тим МЮ розгромно програв Ман Сіті (0:3).

До слова, травмований Лісандро Мартінес відпочинок у лондонському ресторані не проігнорував. На вечерю захисник прибув у захисному черевику.