– В’ячеславе, що сталося у тому моменті з арбітром, чому була така реакція від вас?

– Це все сталося звісно із-за упередженого суддівства. Я просто не міг на це дивитися – як молодих хлопців, які тільки-но починають грати у футбол, якийсь … зі свистком просто "вбиває", і знущається з них.

Я поважаю суддів, з багатьма спілкуюся особисто, і за всю свою кар’єру я не пам’ятаю від себе таких випадків стосовно суддів. Але в цій ситуації я шкодую лише про одне – що не влупив сильніше, щоб він добре запам’ятав, що не можна так судити.

– Я так розумію, що червону він вам показав за розмови. Що ви йому казали та що він вам відповідав?

– Спочатку він показав мені жовту, після того, як я йому сказав: "Давай, трішки уважніше!". І другого разу я метрів за 20 від нього просто прокоментував його дії: "Скільки вже можна свистіти?". Арбітр просто шукав момент, щоб вилучити мене. Після червоної картки ні за що у мене просто не витримали нерви.

– Що вам сказав Головко після матчу?

– Борисович не коментував цей момент, ми розбирали тільки гру.

– Після матчу не спілкувались з арбітром?

– Хотілося поспілкуватися, але їх виводили після такої гри під охороною, встиг йому тільки сказати, що він злодій! Нехай цей матч і його дії будуть на його совісті.

– Вас в команді вже називають Зіданом?

– До Зідана мені ще далеко, він нокаутував, а я лише трішки зачепив.

– Клуб вас оштрафував?

– Ще не було клубного засідання. Я вважаю, що оштрафувати мене повинні обов’язково! Я ніколи не дозволив би собі так вчинити, якби мені було менше років. А так, я до кожної гри ставлюсь, як до останньої, і дуже серйозно та емоційно все відчуваю

– І останнє питання. Чи не боїтесь ви, що через цей вчинок можете отримати тривалу дискваліфікацію, через яку можете закінчити кар’єру?

– Не боюсь, і сподіваюсь, що дискваліфікація буде справедливою, враховуючи, що я не застосовував руки. Поживемо-побачимо, – цитує Шевченка Український футбол.