Мілан підходив до матчу з невтішною безвиграшною серією у 3 матчі, якщо зважати на поразку від ПСЖ у ЛЧ (0:3). Та навіть попри невдачі й переповнений лазарет "россонері" втримували позиції в топ-3. Удінезе – взагалі не перемагав у поточному сезоні Серії А, проте аж у семи поєдинках розписав нічию, через що нажив репутацію найбільшого невдахи.

Стефано Піолі знову не міг розраховувати на низку важливих гравців – Пулішіч, Тео Ернандес, Чуквуезе, Калюлю, Беннасер, К'яер продовжують відновлюватися після травми. У лазареті Удінезе лише на кілька гравців менше. Тільки цим і можна пояснити не надто видовищний перший тайм. Команди разом не награли навіть на один очікуваний гол (0.15 xG у Мілана проти 0.28 в фріульців). Перейра на 9-й хвилині був найближчим до гола, але з перспективної позиції пробив повз ворота.

По перерві Адлі привіз пенальті у ворота "россонері". Перейра не пробачив помилки – 1:0. До 90+1 хвилини Мілан не спромігся завдати жодного удару в площину воріт. Вже у компенсований арбітром час Жиру на вбивчій позиції не зміг дотягнутися до м'яча головою. Адлі подав кутовий, Флоренці підібрав відскок у воротарському майданчику і пробив... у кіпера. Удінезе ще встиг вибігти у контратаку, але змарнував її.

Фріульці (10 очок, 17 місце) здобули першу перемогу в поточному сезоні Серії А і вперше за 7 років переграли Мілан на Сан Сіро! Інтер лідирує в турнірній таблиці з 28 балами. Ювентус йде другим (23 + матч у запасі), "россонері" (22) впритул підпустили Наполі (21).