Керманич левантійського клубу Рубен Бараха прокоментував гру нападника збірної України Романа Яремчука у поєдинку Кубка Іспанії проти Логроньєса. А також наставник Валенсії назвав причину, чому наш форвард ще не відзначився дебютним голом у складі нової команди.

"Яремчуку не вистачило фарту, щоб забити гол у цьому поєдинку. Йому потрібно більше ігрового часу і я не сумніваюся, що він ще матиме свій найкращий момент, щоб його реалізувати. Яремчуку треба увійти в ритм", – наводить слова Рубена Барахи офіційний YouTube-канал Валенсії.

Нагадаємо, що керманич "кажанів" уже не вперши висловлюється на підтримку українського форварда. Так, у жовтні Рубен Бараха поділився своїми очікуваннями якнайшвидше побачити "найкращу версію Яремчука". А потім відзначив гру Романа в поєдинку з Кадісом.

Додамо, що перед матчем Кубка Іспанії наставник Валенсії обіцяв надати українцеві достатньо ігрового часу, щоб набути в певненості. Роман Яремчук відіграв увесь поєдинок, однак тільки записав до пасиву жовту картку.

Наступний матч Валенсія проведе в Ла Лізі проти Гранади. Поєдинок відбудеться у неділю, 5 листопада, о 17:15 за Києвом.