Напередодні Яремчук вперше зіграв у поєдинку Кубка Іспанії. Його Валенсія не без проблем впоралася зі скромним Логроньєсом з четвертого дивізіону. Рахунок у компенсований до першого тайму час відкрив Пабло Госальбес, а на 88-й хвилині подвоїв Дієго Лопес.

Український форвард вийшов у стартовому складі та провів на полі 87 хвилин. За цей час Роман лише 29 разів торкнувся м'яча, точність його пасів склала 50 % (7/13). Роман 16 разів втратив володіння м'ячем і двічі сфолив, зокрема заробив жовту картку на 32-й хвилині.

Від PlazaDeportiva наш земляк отримав одну з найгірших оцінок в команді – 4. "Погано. Український форвард знову був вимкнений і не продемонстрував жодних передумов для гри у старті. Рубену Барасі ще потрібно попрацювати, щоб повернути його впевненість", – вердикт від видання.

SuperDeporte теж не щадить Яремчука і ставить оцінку 4/10. "Найгірший гравець Валенсії на полі. Йому не вдалося виграти жодної дуелі, вдарив ліктем суперника і покинув поле, нічим не виділившись", – пише ЗМІ.