– Як ви оціните сьогоднішній стан Динамо?

– Всі відмовки головного тренера команди Мірчі Луческу стосуються молоді. Що він дає молодим гравцям проявити себе. На сьогодні молодь нестабільна в результатах. Можливо, деяких футболістів переоцінили. Можливо, вони ще не готові виконувати вимоги головного тренера. Тому такі результати команди.

– Динамо завжди славилося своїм захистом. Що зараз відбувається з обороною киян?

– Це індивідуальні якості. Хлопці погано підготовлені. Відбір м'яча, гра на другому поверсі, перший пас. Особливо у відборі. Погано забирають м'ячі.

Колись Михайло Коман у дублі працював над цими якостями. Без цього не може бути хороший гравець, особливо захисник. Потрібно працювати в дитячому футболі, потім у дорослому. Це якість гри, яка вдосконалюється.

– У Динамо завжди були великі традиції форвардів. Коли з'явиться наступний сильний нападник?

– Чому немає форвардів? Усе залежить від школи, хто працює з дітьми. На сьогодні Владислав Ванат не може вирішити цю проблему. Форвард має обігрувати, вриватися, шукати простір, а він усе спиною до воріт суперника.

– Успішне Динамо, яке буде спиратися на вихованців власної школи, можливе?

– Це запитання потрібно ставити динамівській школі та її директору. Тільки він може точно відповісти. У нього все у руках стільки років. Справи не покращуються. Тому він має відповісти, де результат?, – сказав Олександр Олександрович в ексклюзивному інтерв'ю для Футбол 24.

Нагадаємо, наразі кияни розташувалися лише на сьомому місці в УПЛ (16 залікових балів). Від Кривбаса, який очолює турнірну таблицю, вони відстають на 10 очок.