Екс-півзахисник збірної України й Динамо, а тепер військовослужбовець Олександр Алієв не впевнений у перемозі кияну в грі з Шахтарем. І зміг виділити тільки двох гравців у складі своєї колишньої команди.

"Динамо – Шахтар – це українське Класичне. У цих матчах завжди була напруга, часто бували і вилучення. У другому таймі з Барселоною Шахтар виглядав дуже добре. Якщо донецька команда так гратиме, то Динамо буде дуже важко. Динамо зараз мене зовсім не вражає.

Ярмола вже давно не грає. А без Ваната Динамо буде важко, адже окрім нього, немає кому грати у нападі. Але в Динамо є тренерський штаб, і він має підібрати 11 найкращих футболістів на цей момент.

Хто може стати героєм матчу? Я ніколи нікого не виокремлюю. Найголовніше – щоб був видовищний футбол, багато голів та команди показали гарний рівень. Нехай переможе найсильніший. У Динамо мене радує лише, як грає Буяльський та Бущан. Все! З молоді я навіть нікого не знаю, щоб когось виокремлювати та хвалити.

Звичайно, я хочу, щоб виграло Динамо, але зараз київська команда сильно поступається Шахтарю. Але я все ж таки ризикну поставити на перемогу Динамо в результативному матчі", - наводить слова Олександра Алієва видання Український футбол.

Додамо, що центральний поєдинок 13 туру УПЛ Динамо – Шахтар відбудется вже сьогодні, 3 листопада. Стартує матч о 17:00 за Києвом.