Зараз Мілевський перебуває на лікування в одній з київських клінік. Його давній друг Олександр Алієв розповідав, що "кент" навіть побував у комі, але його вдалося звідти витягнути.

"Жаліють хворих людей, там убогих. Зараз є кого жаліти. Мені його не шкода, чесно. Якщо ти маєш яйця, ти маєш мати їх до кінця, розумієш? А ці коми, слюні. Викидувати то в пресу, що він там в такому стані, то все. То треба якось зібратись у своєму житті, бо то буває всяке.

Люди вилазять після всяких хвороб, після раку, ти маєш бути мужиком. Ти все ж таки Мілевський. Не буде тобі вже хтось дупу підтирати в такому віці, ти маєш сам дивитись, що ти хочеш далі. Я ніколи не буду жаліти таких людей, бо я знаю по собі. Були періоди, де ти реально розумів, коли прокидався з бодуна і думав: "Що ти твориш, бл**ь?. Куди ти котишся". Сказав стоп, значить все. Треба пахати і заробляти", – сказав Мазяр у подкасті Брутального футболу.

За словами знайомих Мілевського, після початку повномасштабного вторгнення росії Артем зав'язнув у пригніченому стані, не міг знайти собі місця в нових реаліях.