Кубок англійської Ліги, 1/8 фіналу

Евертон – Бернлі – 3:0

Голи: Тарковскі, 13, Онана, 53, Янг, 90+3

Челсі – Блекберн – 2:0

Голи: Бадьяшиль, 30, Стерліг, 60

Евертон вийшов у чвертьфінал турніру. Український захисник "ірисок" Віталій Миколенко потрапив до стартового складу. Тарковскі відзначився забитим голом у дебюті гри. Хоча й Бернлі більше володів м'ячем протягом тайму, забити так і не зміг.

По перерві Онана з близької відстані вколотив мʼяч у ворота. Гості не створили небезпеки у штрафному суперника протягом другого тайму, натомість Янг забив третій гол та поставив крапку в зустрічі. Віталій Миколенко провів на полі увесь матч, SofaScore оцінив дії захисника у 6.5 бали. Це найгірша оцінка у складі Евертона.

Челсі переміг команду з Чемпіоншипу. Михайло Мудрик знову не потрапив до заявки на гру, раніше зазначалося, що в українця незначне м'язове пошкодження. "Сині" змогли відкрити рахунок лише на 30-й хвилині, завдяки результативному удару Бадьяшиля. Згодом виник спірний епізод – гравці Блекберна вимагали пенальті, оскільки м'яч влучив у руку Галлахеру. VAR не був присутній на поєдинку, а рефері вирішив не вказувати на позначку.

На 60-й Стерлінг скористався жахливою помилкою захисника та забив другий м'яч Челсі. Гості поступалися "синім" за усіма показниками протягом другого тайму та зуміли завдати лише один удар у площину воріт. Зрештою, перемогу святкувала команда Почеттіно.