"Перш за все, я привітав наших гравців. Я дуже щасливий, що ми змогли пройти у наступний раунд. Це дуже хороша гра для нас. Можливо, нам потрібно ще вдосконалювати деякі моменти у завершальній стадії атак. Але ми показали хорошу енергію та зробили те, що повинні були.

Що підказував Сікану у другому таймі? Коли гравець виходить на поле, то я проговорюю з ним деякі моменти: як він повинен використовувати зони, як повинен грати в атаці. Я йому сказав, що він повинен робити, коли з'явиться на полі. Це звичайні речі.

Чи награвали сьогодні той склад, який буде з Динамо у п'ятницю? Я нова людина, тому хотів би подивитися на гравців та їхні здібності. У нас було лише два тренування перед цим матчем, тому дуже важливо подивитися, на що здатні гравці. До матчу з Динамо ще три дні, тому подивимося. Я більше пізнаю гравців, а вони – мене. Кожен матч це окрема історія", – наводить слова Пушіча Tribuna.com.

Нагадаємо, Шахтар переміг Вікторію та вийшов у півфінал Кубка України (3:0). У п'ятницю, 3 листопада, "гірники" зустрінуться з Динамо в рамках 13-го туру УПЛ. Стартовий свисток пролунає о 17:00.