"З того, що я дізнався з команди на умовах анонімності, поки що позитивне сприйняття нового головного тренера. У тактичних вимогах Пушіча багато того, з чим команда знайома ще з часів роботи з Де Дзербі. Можливо, не уся команда, але переважна більшість. Схожі вимоги взаємодії з переміщенням з та без м'яча, вихід з оборони.

Пушіч на тактичному занятті перед матчем з Барселоною (1:2) на відео показав ці моменти й усі це швидко та легко сприйняли, адже це щось, що вони (гравці, – прим.) вже знають, робили та вміють.

Пушіч зараз інтегрований у тренувальний процес. Він особисто проводить тренування, теоретичні заняття, багато пояснює, акцентує увагу на дрібницях. Все це у нього на позитиві. Навіть зауваження він робить у позитивній формі без піханини у стилі Віталія Кварцяного", – сказав Вацко в авторській програмі на YouTube.

Нагадаємо, Маріно Пушіч очолив Шахтар напередодні виїзного матчу проти Барселони в рамках ЛЧ. Наставник вже провів перший матч в Україні, в якому "гірники" перемогли Вікторію в 1/4 фіналу Кубка України (3:0).