Ла Ліга, 11 тур

Жирона – Сельта – 1:0

Гол: Еррера, 90+1

Український форвард каталонців Артем Довбик вийшов на поле зі стартових хвилин. Натомість Віктор Циганков, який відновився після травми, з'явився на лаві для запасних.

Перший тайм видався доволі нудним. Господарі більше володіли м'ячем та мали низку небезпечних моментів, проте жодного разу не пробили у площину воріт. Підопічні Бенітеса іноді перехоплювали ініціативу та зуміли завдати два удари у площину. До голів у першій 45-хвилинці не дійшло.

По перерві Жирона продовжувала тиснути, однак Сельта впевнено чинила опір. Артем Довбик пішов з поля на 67-й, а згодом у гру вступив Віктор Циганков. Заключні хвилини були доволі напруженими, емоції взяли гору. Сельті навіть вдалося забити, але арбітр зафіксував порушення правил на голкіпері Жирони. Вже у компенсований час Еррера таки приніс перемогу своїй команді.

Тож, Жирона залишається на першій сходинці Ла Ліги, маючи вже 28 очок в активі. На другому місці Реал (25), а Барса третя (24). Вони ще не зіграли в 11-му турі. Сельта 18-та (6 балів).

Додамо, що авторитетний портал SofaScore оцінив дії Артема Довбика у 6.8 бали, Віктор Циганков отримав 6.6. Українці результативними діями не відзначалися.