Сьогодні, 27-го жовтня, апеляційний суд міста Львова не задовільнив апеляцію адвокатів Андрія Павелка на рішення Шевченківського суду про продовження запобіжного заходу, про повідомляє FootballHub.

Таким чином, відсторонений президент УАФ залишиться у СІЗО до 23 листопада. Проти Павелка та генерального секретаря Асоціації Юрія Запісоцького відкрили кримінальне провадження у справі про будівництво заводу з виробництва штучної трави. Їх підозрюють у розкраданні коштів.

Також сьогодні Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжний захід для Ігоря Коломойського, стверджує YouTube-канал ТСН. Суддя Олена Мєлєшак задовольнила клопотання сторони обвинувачення про те, щоб олігарх залишився під вартою у СІЗО ще на 2 місяці.

Як повідомлялося раніше, Коломойський перебуває у СІЗО з трьох причин. У 2013-2014 роках олігарх незаконно заволодів 5,8 млрд гривень, створивши злочинне угруповання з працівниками Приватбанку. Він перераховував кошти на рахунки кількох компаній, зокрема, і ФК Дніпро. Також Коломойському інкримінують шахрайство та відмивання майна, одержаного злочинним шляхом.