Президент Федерації футболу Італії (FIGC) Габріеле Гравіна підтвердив інформацію про те, що Тоналі покарають 10-місячною дискваліфікацією у коментарі для Sky Sport Italia.

Крім цього Сандро буде змушений пройти 8-місячний курс лікування від ігрової залежності. Минулого тижня півзахисник збірної Італії зізнався у тому, що робив ставки на футбольні матчі, зокрема, на ігри своєї тодішньої команди Мілана. Оскільки він ставив лише на перемогу "россонері", розслідування щодо можливих договірних матчів не проводилося.

Отже, Тоналі не зможе допомогти збірній Італії у вирішальному матчі відбору на Євро-2024 проти України, та й взагалі не виступить на форумі, якщо його національна команда вийде у фінальну стадію. Крім того, він не дограє сезон АПЛ. На поле гравець повернеться у серпні 2024-го, якщо покарання не змінять.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Ньюкасл збирається судитись з Міланом, колишнім клубом Сандро, через цей випадок. 23-річний хавбек перебрався на Туманний Альбіон лише у липні цього року за 64 мільйони євро.

Ще одного гравця збірної Італії та Ювентуса Ніколо Фаджолі покарали за гру на тоталізаторі 7-місячною дискваліфікацією та 6-місячним лікуванням від лудоманії. Він не ставив на матчі своїх команд.