Італійського хавбека відсторонять від футболу терміном на 10 місяців, крім цього, його зобов'яжуть пройти реабілітацію через залежність від азартних ігор. Про це повідомляє відомий інсайдер Фабріціо Романо на своїй сторінці в соцмережі Х.

Попри це Сандро Тоналі може зіграти сьогодні, 25-го жовтня, у матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти Борусії Дортмунд. Вочевидь, це буде останній матч півзахисника перед тривалою паузою. Тому допомогти збірній Італії 20 листопада у вирішальному матчі відбору до Євро-2024 проти України йому вже не вдасться.

Football Italia додає, що Ньюкасл не в захваті від дискваліфікації футболіста, за якого клуб у липні заплатив 64 мільйони євро. "Сороки" не збираються платити зарплату гравцю, а це близько 8 млн за сезон. Крім того, клуб може подати "багатомільйонний" позов до суду проти Мілана – колишнього клубу Тоналі.

Нагадаємо, раніше партнера Сандро по збірній Ніколо Фаджолі покарали за гру на тоталізаторі 7-місячною дискваліфікацією та 6-місячним лікуванням від лудоманії.