Ліга чемпіонів, 3 тур групового етапу

Група G

Рб Лейпциг – Црвена Звезда – 3:1

Голи: Раум, 12, Сімонс, 59, Ольмо, 84 – Стаменіч, 70

Янг Бойз – Манчестер Сіті – 1:3

Голи: Мешак, 52 – Аканджі, 48, Холанд, 67 (пен.), 86

Група Н

Антверпен – Порту – 1:4

Голи: Юсуф, 37 – Еванілсон, 46, 69, 84, Еустакіо, 54

У квартеті G розподіл сил стає очевидним після першого кола. РБ Лейпциг набрав 6 очок завдяки перемозі над Црвеною Звездою. Окремо слід відзначити шедевральний гол Сімонса з-за меж карного майданчика. Стаменіч наприкінці змусив "биків" трохи понервувати, але Ольмо остаточно поховав надії сербських партнерів Газпрома.

Ман Сіті довелося помучитися на штучному полі Янг Бойз, де гравці дуже швидко роздерли собі коліна. Рахунок тримався "сухим", допоки за справу не взялись центрбеки гостей – удар Діаша парирував кіпер, проте першим на добивання встиг Аканджі. Перевага "містян" протрималась лише 4 хвилини. Мешак з центра поля вискочив на побачення з Едерсоном та красиво перекинув кіпера Сіті.

Дуже вчасно для команди Гвардіоли "прокинувся" Холанд. Норвежець ще не забивав у нинішньому розіграші ЛЧ, а тут відразу оформив переможний дубль. У Ман Сіті 9 очок, а Янг Бойз готується битися з Црвеною Звездою за Лігу Європи (наразі у них по одному пункту).

Порту знову відірвався від Шахтаря на 3 очки. Антверпен, як і в матчі з донеччанами, виграв перший тайм, але в другому розвалився. Подарунком долі для Порту стала травма Венделла. Його замінив Еванілсон, який оформив хет-трик і розгромну перемогу. Ситуація в групі максимально чітка – Барса 9 очок, Порту 6, Шахтар 3, Антверпен з "бубликом" на дні.