Уже завтра, 25 жовтня, "гірники" зіграють проти Барселони в рамках 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за Києвом. Нагадаємо, донеччани раніше поступилися Порту та перемогли Антверпен.

Вчора, 23 жовтня, напередодні виїзду команда провела ранкове тренування на одному з полів, яке розташоване на території комплексу Emily Resort у Винниках. Після цього автобус з футболістами вирушив у Жешув, а вже звідти очікував переліт в теплу Іспанію.

До слова, було складно не помітити завжди усміхненого та позитивного Даріо Срну. Він комунікував з усіма та ділився хорошим настроєм. Також на кордоні до легенди підійшли діти, які попросили зробити фото – коуч, звісно ж, не відмовив.

Прямо на кордоні прилетів інсайд від Фабріціо Романо, що "помаранчево-чорні" готуються озвучити ім’я нового тренера. За інформацією ЗМІ, це Маріно Пушіч. Очікується, що він буде присутній на поєдинку, а про його призначення оголосять сьогодні, 24 жовтня.

Цього разу команда провела у небі понад 3 години, гравці розважалися, спілкувалися, переглядали фільми, а деякі вирішили зануритися у сон.

Після посадки Шахтар рушив до свого готелю, який розташований неподалік Камп Ноу. Загалом у дорозі "гірники" провели понад 9 годин. У цьому євросезоні це найдовша подорож.

На сьогодні в обох колективів заплановані медіаактивності. Барселона уже провела відкрите тренування для ЗМІ, а Хаві з одним із гравців готується поспілкуватися з журналістами о 13:45 за київським часом. У цей час підопічні Даріо Срни мають змогу прогулятися вуличками міста, чим і не нехтують.

Натомість Даріо Срна та гравець Шахтаря дадуть прес-конференцію о 18:30 за київським часом, а о 19:00 буде відкрите тренування української команди для представників ЗМІ.