"Який футбол потрібен? Точно не такий, у який ми грали останні два-три місяці. Ми всі працювали і, щиро скажу, допомагали Патріку дещо змінити, але, на жаль, не йде і не йде. Я не кажу, що в усьому лише його провина. Ні. Може, забракло удачі, десь травми, десь футболісти іноді недопрацьовували, недобігали. Але нам потрібний футбол Шахтаря.

Коли я говорю про "шахтарський" футбол, то всі точно знають, що це таке. І він буде обов’язково – з новим тренером, зі мною, без мене. І я скажу вам чесно: якщо я буду головним тренером, але не гратиму в "шахтарський" футбол, то президент терпітиме, але скільки, я не знаю. "Шахтарський" якісний, атакувальний футбол – на першому місці. Незалежно від того, хто тренер. Якщо цього футболу не буде, то нам з тренером не по дорозі. На жаль", – сказав Срна в інтерв'ю клубній прес-службі.

Нагадаємо, Шахтар попрощався з Патріком ван Леувеном 16 жовтня. Нідерландський коуч очолив "помаранчево-чорних" у липні 2023 року та встиг провести лише 12 офіційних поєдинків на чолі донецького клубу. Наразі виконувати обов'язки головного тренера буде Даріо Срна.