– Які ваші думки про матч? Чому перший тайм видався таким складним?

– У першому таймі ми самі собі створили проблеми, але вирішили їх у другому. Ми програвали боротьбу, пропустили гол, але повернулися в гру. Поєдинок був дуже важким. Усі повинні розуміти, що результат сьогодні був дуже важливим. Я вдячний гравцям, що вони його здобули. Але ми повинні покращувати нашу гру.

– Які ваші емоції після першого гола Михайла Мудрика за національну команду? Чи допоможе це йому в плані зниження тиску? Що ви сказали йому?

– Ми всі його привітали. Це дуже важливий крок для Михайла. Він забив, створював моменти для себе й партнерів. Здобули важливі три очки, рухаємося далі.

– Прокоментуйте гру збірної Мальти.

– Проблема була не в Мальті, а в нас. Ми дозволяли створювати ці моменти. Господарі не мали турнірної мотивації, але вони хотіли показати хорошу гру перед своїми трибунами. Гадаю, їм це вдалося. Як я вже сказав, проблема була в нас, особливо в першому таймі, де на нас тиснув результат.

– Що вас спантеличило в діях вашої команди, яка показала не найкращу гру?

– Для України завжди важко грати проти таких суперників, які сильно закриваються. Це показала й наша попередня зустріч із Мальтою. Це дуже компактна команда. Будь-якій збірній важко в таких умовах, якщо не забити швидкий гол. А особливо якщо ти пропускаєш. Але ми намагалися повернутися, забили два м'ячі, дуже важливо було зробити це в першому таймі. У другому ми не створили багато моментів, але атакували, намагалися забити третій м’яч, щоб почуватися більш комфортно, – сказав Ребров на післяматчевій прес-конференції.