Нагадаємо, вже у компенсований час Караваєв забив майже з центра поля, скориставшись тим, що Дімітрієвскі вийшов з воріт. Україна перемогла Північну Македонію з рахунком 2:0.

"За декілька хвилин до гри головний тренер Сергій Станіславович дав коротеньку промову українською мовою. Він сказав, що ми українці і повинні показати наш характер та бойовий дух – те, що показують наші воїни.

Щодо гри, то я сидів і бачив, як хлопці віддавалися на повну й навіть більше і дуже гарно зіграли саме в обороні, тому що не дали супернику нічого зробити. А в атаці у нас були моменти, ми створювали, але не вийшло забити багато з них. Та все завершилося так, як повинно було.

Історія циклічна, тому що 8 років тому я дебютував за збірну України саме в матчі з цією командою. Тоді я також вийшов на заміну на 86-й або 87-й хвилині і через три хвилини ми забили гол – Артем Кравець забив. Пройшло 8 років – така ж ситуація, такий же рахунок, але вже я забиваю. Це дуже важливо для всіх нас, дуже важлива перемога.

У мене був момент, бачив, що можу обіграти суперника. А потім подивився, хотів віддати пас, шукав гравця. Бачу, що Яремчук не встигає, а воротар робить крок вліво. Так вийшло, що забив", – розповів Олександр у коментарі для Суспільне.Спорт.