"Матч Динамо проти Полісся? Дивився і плювався. Ну не можна так грати у футбол! І не важливо, є Ярмоленко чи ні, адже це Динамо. Кияни зараз за втраченими очками лідер чемпіонату, але їх треба ще набрати. На сьогоднішній день усі команди УПЛ однакові. Думаю, без Ярмоленка Динамо буде на рівні Полісся та Руху.

Головний фаворит на чемпіонство? Я ставлю на Шахтар. Якщо "гірники" гратимуть так, як другий тайм із Антверпеном, то конкуренцію їм не зможе створити ніхто. Не знаю, що зробив ван Леувен у перерві, чи, можливо, бельгійська команда недооцінила суперника після 2:0, але Шахтар увімкнув супершвидкість та заслужено переміг. Донецька команда приголомшила всіх нас", – заявив Сабо в інтерв'ю sport-express.ua.

Нагадаємо, напередодні стало відомом, що Андрій Ярмоленко переніс операцію на коліні. Спортивний лікар Дмитро Бабелюк зазначив, що на футболіста краще не розраховувати до кінця поточного сезону. Динамо наразі посідає 6 місце в чемпіонаті України, відстаючи від першого Кривбаса на 5 очок.