"Після нещодавньої заяви правління Селтіка ми хотіли б підтвердити наше тверде переконання, що ми та інші футбольні вболівальники маємо право висловлювати свої політичні погляди на трибунах, як це роблять звичайні громадяни в інших місцях.

Футбол залишається однією з небагатьох сфер суспільного життя, де робітничий клас має справжню політичну активність, і нам не буде диктувати свою волю елітарне правління клубу, яке неодноразово демонструвало зневагу до історії та традицій Селтіка.

Селтік народився внаслідок голоду та гноблення, результату колоніального панування, смерті та масового переміщення людей. Завдяки цій історії вболівальники Селтіка стали відомі своїм співчуттям і солідарністю. Селтік завжди на боці пригноблених і знедолених.

На жаль, нинішнє лицемірство ради директорів клубу збігається з лицемірством більшої частини політичного та медійного класу, прикладом чого є Україна. Політичні меседжі про Україну тоді вітались на Селтік Парк, але зараз стосовно Палестини їх засуджують. Питання, яке варто задати будь-якій розумній людині, чому? Чому життя українців вважаються більш священними, ніж життя палестинців?

Green Brigade залишається непохитною у своїй підтримці палестинського народу, як і завжди. Протягом нашої історії ми підтримували багато палестинських проєктів і протягом більш ніж десяти років розвивали тісні стосунки з таборами біженців, кульмінацією чого стало створення академії Селтіка у Віфлеємі, Палестина.

Ми висловлюємо нашу щиру солідарність і молимось за наших друзів по всій Палестині в цей болісний час, коли велика частина міжнародної спільноти знову прихильна до боягузів, а воєнні злочини здійснюються проти здебільшого беззахисного ув’язненого населення.

25 жовтня в матчі проти Атлетіко Мадрид ми просимо всіх уболівальників Селтіка підняти палестинський прапор на матчі Ліги чемпіонів УЄФА та показати світові, що ФК Селтік підтримує пригноблених, а не гнобителів", – йдеться у заяві фанатського угруповування Green Brigade.