"Я хотів би сказати про ту ситуацію, яка відбувалася два дні тому, про цих виродків, нардепівців Куніцина та Дмитрука, чи як там їх, не пам’ятаю. Те, що вони взяли й побили людину. Насамперед, це був військовий пацан, наш пацан, штурмовик. Ці тварі почали собі дозволяти дуже-дуже багато.

Ще хочу сказати про "Котлету" Колю Тищенка. Ви що, тварюки, коїте? Ви думаєте, вам це все так просто зійде з рук? Ні. Я спеціально виїхав записати відео. Я не буду казати, де я перебував. Зараз я знаходжуся в Ізюмі, тому що тут є Інтернет. Ви, чорти, взагалі знахабніли? Я думаю, скоро вам усе це аукнеться. Ви мене, думаю, почули", – сказав Алієв у відеозверненніу Instagram.

Нагадаємо, напередодні у Києві відбулася бійка за участю народних депутатів Олександра Куницького та Артема Дмитрука, які атакували чоловіка. Пізніше потерпілий заявив, що чиновники знімали його на телефон, штовхали, ображали та звинувачували в шахрайстві. Натомість Куницький та Дмитрук виправдовують свою агресію боротьбою з шахрайськими колцентрами.