Прімера. Дев'ятий тур

Реал – Осасуна – 4:0

Голи: Беллінгем, 9, 55, Жуніор, 65, Хоселу, 70

Нереалізований пенальті: Хоселу, 84

Уже на старті поєдинку оборона гостей відверто провалилася. Мадридці напрочуд легко вивели Беллінгема на удар з близької позиції, і ніким не прикритий британець ударом з десяти метрів спокійно відкрив рахунок.

Одразу по перерві Беллінгем та Вальверде звичайнісінькою "стінкою" прошили всю оборону Осасуни: уругваєць асистував, а Джуд дотепним ударом поміж ніг голкіперу оформив дубль. Таким чином Беллінгем перевершив досягнення Роналду в Реалі. Джуд зіграв 10 офіційних матчів за мадридців – у його активі 10 голів та 3 асисти. У Кріштіану у 10 стартових іграх за "вершкових" було 10 голів та 1 асист.

Невдовзі мадридці довели рахунок до розгромного. Вальверде класним розрізним пасом вивів Вінісіуса на рандеву з голкіпером Осасуни, бразилець поклав Ерреру на п'яту точку і спокійно закотив м'яч у порожні ворота.

Невдовзі Хоселу довів рахунок до ще більш принизливого – 4:0. Під завісу матчу "бланкос" заробили пенальті: 11-метровий удар взявся виконувати той-таки Хоселу, але воротар гостей розгадав його підступний задум пробити на силу по центру воріт.

Зараз Реал очолює Прімеру з 24 очками в активі, другою йде Жирона (22 залікові бали), на третьому місці Барселона (20 пунктів).