Після матчу Ліги конференцій АЗ – Легія поліція заарештувала двох футболістів польського клубу, яких підозрюють у завданні тілесних ушкоджень охоронцю стадіону. Під час сутички дісталося і президенту Легії Даріушу Мьодуські.

Після повернення до Варшави Мьодуські відповів на питання журналістів стосовно інциденту на прес-конференції. Футболісти Легії Жозуе і Радован Панков залишилися у Нідерландах.

"Добре, що нам вдалося зняти деякі події на відео. Те, що сталося після гри, просто жахливо. Але це був не просто один інцидент. Ситуація загострилася раніше. Ще за день до гри я чув, що мер Алкмаара не хоче бачити поляків у місті, це писали в нідерландській пресі.

Те, що сталося – абсолютний скандал. Ми цього так не залишимо. Юристи збирають усі докази. Те, що кажуть правоохоронці, не відповідає дійсності. Я намагався піти з нашими гравцями, яких затримали, але мене брутально відштовхнули. Коли я хотів сам подавати скаргу, мені сказали взяти таксі і кудись їхати. Нам ніхто не казав, де футболісти. Нам сказали, що вони їдуть в Амстердам, але це було неправдою. Зв'язку з ними не було. Тренер намагався до них додзвонитися вночі, але марно. Сьогодні ми теж не маємо з ними зв'язку. Клуб найняв адвоката, який зараз із ними.

Жодної агресії з боку гравців до поліції я не бачив. Нам було цікаво, чи вживав цей чоловік якісь речовини. Це були сильні люди, порівняно з ними я почувався маленьким. Подивимося, що покажуть офіційні висновки, але я все бачив і не вірю в них. Я дістав телефон і сказав, що мушу це записати, бо це неприпустимо. Потім сталося те, що всі бачили. Мій телефон вибили з рук, а мене кілька разів вдарили.

Що стосується вболівальників з Нідерландів, то ми не будемо просити УЄФА забороняти їхній приїзд у Варшаву на матч-відповідь. Навпаки. Легія запрошує вас до Польщі. Можливо, ми покажемо вам, що таке безпека, гостинність і хороша атмосфера", – цитує президента Легії Przeglad Sportowy.