– Уже третій матч цього сезону Динамо завершує перемогою з рахунком 4:2. Чи бачите ви в цьому якусь закономірність?

– Наша проблема полягає в тому, що ми багато пропускаємо: після стандартних положень, після елементарних помилок. Ми повинні краще працювати над цими моментами. Але ми й забиваємо багато. Сьогодні ми добре почали матч, добре його завершили. У середині ж поєдинку темп був трохи не той, який хотілося б бачити.

Зараз у наш чемпіонат не їдуть якісні легіонери, а багато футболістів наших клубів перебираються в європейські чемпіонати. Усе це призвело до того, що загалом у чемпіонаті України команди перебувають приблизно на одному рівні. Тому складно грати з усіма: всі хочуть забивати, всі хочуть перемагати, у всіх дуже висока мотивація.

Чемпіонат України проходить без якісних легіонерів, і ми бачимо, що кожна команда може обіграти будь-якого суперника, і навпаки. Це стосується всіх.

– Чи надихає вас те, що Шахтар перебуває зараз не в найкращій формі, і в цьому сенсі в Динамо є шанс вийти на перше місце в разі переможних результатів у перенесених матчах?

– Нас не цікавить Шахтар. Нас не цікавить будь-яка інша команда. А лише наша гра. Ми провели якісну підготовку до сьогоднішнього матчу, тому й перемогли.

Зараз Динамо перебуває на п'ятому щаблі УПЛ – в активі киян 15 очок.