АПЛ. Сьомий тур

Астон Вілла – Брайтон – 6:1

Голи: Воткінс, 14, 21, Еступіньян, 26 (а), Ремзі, 86, Луїс, 90+7 – Фаті, 50

Астон Вілла засмутила гостей уже на старті поєдинку. Метті Кеш у падінні відпасував на Оллі Воткінса, який з меж штрафного в один дотик пробив по воротах "чайок" – 1:0. А вже за лічені хвилини форвард Астон Вілли оформив дубль. Чудовий результат для Воткінса, який лише у попередньому матчі нарешті зміг відкрити лік забитим м'ячам у цьому сезоні.

Невдовзі жахіття для підопічних Роберто де Дзербі продовжилося. Еступіньян зрізав м'яч у власні ворота – 0:3. На перерву так і пішли за тотальної переваги команди Унаї Емері.

На старті другого тайму Брайтон відквитав один гол – відзначився Фаті. Рефері вирішив переглянути відеоповтор, однак після цього таки зарахував взяття воріт. Перший гол орендованого у Барселони таланта за "чайок".

Однак Астон Вілла не дозволила Брайтону отямитися. Невдовзі Воткінс оформив хет-трик на очах у наставника збірної Англії Гарета Саутгейта.

Під завісу поєдинку Ремзі довів рахунок до принизливого для гостей – 5:1. А у компенсований час Луїс добив Брайтон – 6:1.

Після цієї феєричної перемоги підопічні Емері зрівнялися за кількістю очок з Брайтоном – по 15 пунктів. Однак команда Де Дзербі розташувалася на одну сходинку вище за Астон Віллу – четверте місце в АПЛ.

До слова, кілька днів тому "чайки" пережили ще одну прикрість – Челсі вибив їх з 1/16 Кубка англійської ліги.