Кубок англійської ліги. 1/16 фіналу

Челсі – Брайтон – 1:0

Гол: Джексон, 50

Фулхем – Норвіч – 2:1

Голи: Вінісіус, 12, Івобі, 72 – Сайнс, 75

Лінкольн Сіті – Вест Хем – 0:1

Гол: Соучек, 70

Ліверпуль – Лестер – 3:1

Голи: Гакпо, 48, Собослай, 70, Жота, 89 – Маккір, 3

Ньюкасл – Манчестер Сіті – 1:0

Гол: Ісак, 53

Михайло Мудрик допоміг Челсі вибити Брайтон. Український вінгер вийшов на поле у стартовому складі та створив чи не найгостріший момент "пенсіонерів" наприкінці першої половини, який змарнував Палмер.

Другий тайм розпочався з голу Джексона. Лондонці мали ще кілька нагод збільшити перевагу, однак підвела реалізація. Мудрик пішов з поля на 68-й хвилині та отримав третю найкращу оцінку в команді від Sofascore – 7.1. Більше тільки у Кукурельї (7.4) та Палмера (7.8). Після заміни українця командам так і не вдалося змінити рахунок на табло – команда Де Дзербі вилетіла з Кубка ліги.

Фулхем переграв Норвіч. Карлос Вінісіус розмочив рахунок на старті першої половини. Алекс Івобі подвоїв перевагу вже на 72-й. Невдовзі Сайнс відквитав один м'яч, однак це не врятувало Норвіч від поразки.

Першоліговий Лінкольн Сіті створив проблеми для Вест Хема. "Молотобійці" далеко не найсильнішим складом не могли забити аж до 70-ї хвилини. Соучек таки вистраждав довгоочікуваний гол і вивів лондонців до 1/8 фіналу.

Лестер був близьким до сенсації з Ліверпулем. Маккір відкрив рахунок вже на 3-й хвилині, однак розвинути перевагу "лисам" не вдалося. По перерві Гакпо, Собослай і Жота вирвали для Ліверпуля путівку в 1/8 фіналу Кубка англійської ліги.

Манчестер Сіті без Холанда несподівано вилетів від Ньюкасла. Долю гри на 53-й хвилині визначив Ісак. Підопічні Гвардіоли створили майже вдвічі більше атак (134 проти 76), однак так і не спромоглися врятуватись від поразки.