Каталонці зіграють проти Реала вже у суботу, 30-го вересня. Стартовий свисток на Монтіліві пролунає о 19:30 за київським часом.

Довбик, Циганков і Ко розпочали сезон з нічиєї в гостьовому матчі проти Реал Сосьєдада, після чого видали серію із 6 поспіль перемог та одноосібно очолили Ла Лігу (19 очок). Цікаво, що останній матч жиронців проти Реала у квітні завершився погромом на Монтіліві (4:2).

Тодішній форвард "біло-червоних" Таті Кастельянос став першим футболістом за останні 75 років, який зміг забити більше ніж три м'ячі у ворота "бланкос". Автор покера вже покинув команду та перебрався в Лаціо, та у Жироні його успішно замінив Артем Довбик, який вже настріляв 3 голи та віддав два асисти за новий клуб.

Реал стартував у Прімері з п'яти поспіль перемог навіть попри травми Куртуа, Мілітао та Вінісіуса. Втім перший же серйозний суперник Атлетіко завдав підопічним Карло Анчелотті значних клопотів (1:3). Наразі мадридці дихають Жироні у спину з 18 очками в активі та можуть скинути з вершини Ла Ліги. Тим паче до команди вже повернувся Вінісіус та встиг відіграти матч з Лас-Пальмасом (2:0).

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом протистояння Реал Мадрид. Перемогу "бланкос" оцінюють коефіцієнтом 1.99. Звитяга Жирони помножить ставку на 3.75. Коефіцієнт на нічию – 3.85.

Експерти очікують результативної гри. На стандартний тотал більше (2,5) можна поставити з коефіцієнтом 1.63, аналогічний тотал менше – за 2.35. Ставки на те, що обидві команди заб'ють приймають з коефіцієнтом 1.54.

Гол Артема Довбика оцінюють у 2.80, а забитий м'яч Віктора Циганкова – 4.00. Результативна дія Вінісіуса помножить ставку на 2.40, а Джуда Белінгема – на 2.80.