Італія, Серія А, 6-й тур

Наполі – Удінезе – 4:1

Голи: Зєліньскі, 18, (пен), Осімхен, 39, Кварацхелія, 74, Сімеоне, 82 – Самарджіч, 81

Лаціо – Торіно – 2:0

Голи: Весіно, 56, Дзакканьї, 75

Інтер – Сассуоло – 1:1

Голи: Дюмфріс, 45+1 – Байрамі, 54

Схоже, Наполі не надто ослабнув через вибрики Осімхена. Чинний чемпіон Італії аж надто впевнено переграв Удінезе, заразом перервавши триматчеву безвиграшну серію.

Зєліньскі та Осімхен здобули комфортну перевагу для партенопейців у першій половині, а по перерві Кварацхелія і Сімеоне довели рахунок до непристойного. Самарджіч дещо пом'якшив фіаско команди голом престижу. Наполі підіймається на 5 сходинку (11 очок). Удінезе йде 18-м з трьома балами.

Інтер несподівано втратив очки з Сассуоло. Дюмфріс розмочив рахунок перед самісіньким свистком на перерву, однак у другому таймі Байрамі відновив статус-кво. Більше командам не вдалося забити. "Нерадзуррі" (15 очок) зазнали першої поразки в сезоні та втратили одноосібне лідерство в Серії А, дозволивши наздогнати себе Мілану. Сассуоло з 9 балами в активі розташувався на 8-му місці в турнірній таблиці.

Кризовий Лаціо взяв другу звитягу в сезоні над Торіно. Весіно та Дзакканьї забили вже по перерві, чим значно поліпшили турнірне становище віце-чемпіона Італії. "Б'янкоселесті" видряпались на 11 місце (7 очок) та дихають "бикам" у спину (8 балів).